Wie zijn Wij

Even voorstellen, mijn naam is Edwin Kollen en ik ben Register Taxateur. De laatste jaren heb ik me gespecialiseerd in het uitvoeren van woningtaxaties voor verschillende doeleinden.

Sinds 2002 werkzaam in de branche onroerend goed. Als makelaar in de regio ’s-Hertogenbosch ervaring opgedaan, waarna ik in 2014 als specialist taxatie ben gestart onder de naam Edwin Kollen Taxatie en Advies.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT), het centrale register van gekwalificeerde vastgoedtaxateurs en werk dus op basis van eenduidige beroeps- en gedragsregels die aansluiten bij de Nederlandse en internationale eisen.

De woningmarkt is continu onderhevig aan veranderingen, zeker de laatste jaren. Het taxeren van een woning vraagt dan ook om actuele en gespecialiseerde kennis van zaken. Ik houd mij op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op de woningmarkt via onder meer permanente educatie.

Edwin Kollen Taxatie en Advies wordt gerund door Edwin Kollen en Nicole Kollen. Ik ben diegene als taxateur waarmee u te maken krijgt en Nicole zorgt voor de administratieve ondersteuning. De dienstverlening van Edwin Kollen Taxatie en Advies laat zich dan ook kenmerken door een hoog persoonlijk karakter en een hoge mate van betrokkenheid.

Wilt u graag meer informatie, neem dan   contact op voor een persoonlijk gesprek.