Advies

Omdat het zoeken naar een passende woning in circa 90% van de situaties via het internet verloopt kunt u als particulier een schat aan informatie verzamelen, maar hoe nu verder? U heeft een woning op het oog en weet niet wat de vervolgstap is! Edwin Kollen Taxatie en Advies neemt voor u het vervolg traject volledig uit handen en begeleidt u op een professionele manier naar de aankoop en overdracht van uw nieuwe woning, zelfs de meterstanden worden voor u opgenomen!

Omdat het vervolgtraject nogal wat onderdelen bevat zouden wij dit graag met u bespreken in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Zo kunnen wij ons inleven in uw situatie om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Edwin Kollen Taxatie en Advies is als aankoopmakelaar al meer dan 10 jaar actief in de regio Drunen – Vlijmen – ’s-Hertogenbosch – Vught – Boxtel – Schijndel – Sint-Michielsgestel – Den Dungen – Berlicum – Rosmalen – Heeswijk Dinther – Veghel – Rosmalen – Loosbroek – Vinkel – Uden. Een aankoopmakelaar inschakelen verdient zich terug! Wij hebben inzicht in de waarde en de (on)mogelijkheden van een woning. Hierdoor wordt u behoed voor het doen van een miskoop.

Emotie is vaak de dief van uw portemonnee. Wij hebben die emotie bij uw woning niet. U bespaart geld door een heldere onderhandelingsstrategie, iets dat voor ons dagelijks werk is. Daarnaast hebben wij goede contacten met notarissen, taxateurs en hypotheekadviseurs en kunnen wij ook op dit gebied heel prijsbewust met u meedenken. Vul gewoon het aanvraagformulier in (dit verplicht u tot niets).

Indien u vooraf vragen heeft dan kunt u het contactformulier vrijblijvend invullen, wij nemen binnen een werkdag contact met u op. Rechtstreeks bellen mag altijd! klik   hier om rechtstreeks naar het contactformulier aankoop te gaan.