Taxatie van uw woning

Een taxatie is vaak nodig om de waarde van de woning te bepalen voor een hypotheek aanvraag. Een verplichting die u meestal aangaat voor meerdere jaren.

U wilt dan ook een betrouwbaar en reëel inzicht in de waarde van de woning.

Wij bieden u die goede taxatie. Wij bekijken uitgebreid de woning op o.a. de bouwkundige kwaliteit, de staat van onderhoud, de courantheid en de ligging. Daarnaast houden wij bij het vaststellen van de waarde rekening met de recente transactieprijzen van vergelijkbare woningen. Wij kennen de regionale woningmarkt van binnen en van buiten en kan dus een betrouwbare en reele taxatie voor u doen.

Naast de taxatie ten behoeve van de hypotheekaanvraag kunt u ook een taxatie laten uitvoeren als u uw huis wilt verbouwen, voor een aan- of verkoopbeslissing, als u het niet eens bent met de WOZ-waarde van uw woning, de herbouwwaarde wilt weten of voor het bepalen van eventuele successierechten. Onze taxateur is aangesloten bij de brancheorganisatie VastgoedPro en staat vermeld in het taxateurregister SCVM. Het taxatierapport voldoet altijd aan de eisen van het laatst uitgegeven model taxatierapport financiering woonruimte, vastgesteld door CHF, NVM, VastgoedPRO en VBO.

Tevens zijn wij aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Zij valideren onze taxatierapporten en zien erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Wij verzorgen u een taxatierapport voor een scherpe prijs binnen alle gestelde eisen van de geldverstrekker maar hanteren een betaaltermijn van 14 dagen.

Werkgebied:
Het werkgebied van Edwin Kollen Taxatie en Avies is voor taxatie en aankoopbegeleiding uiteraard onze vestigingsplaats Berlicum maar ook de ruime regio rondom ‘s-Hertogenbosch. Dus in plaatsen als Drunen, Elshout, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Vlijmen, Vught, Haren, Oisterwijk, Udenhout, Helvoirt, Cromvoirt, ‘s-Hertogenbosch, Boxtel, Esch, Haaren, Sint-Michielsgestel, Gemonde, Halder, Schijndel, Wijbosch, Veghel, Sint Oedenrode, Liempde, Heeswijk Dinther, Berlicum, Rosmalen, Engelen, Maliskamp, Empel, Vinkel, Heesch, Maren Kessel, Lith, Lithoijen, Oss, Loosbroek, Nistelrode, Uden, Vorstenbosch, Hedel, Ammerzoden, Kerkwijk, Bruchem, Velddriel, Kerkdriel, Alem, Rossum, Hurwenen en Zaltbommel. kunnen we u ook prima van dienst zijn.